SCOALA CENTRALA | Trecutul care obliga

Proiecte 2019
ACADEMIA COPIILOR
Perioada de înscriere și depunere a fișelor de către părinți/reprezentați legali la UNITATEA, dumneavoastră este 20.03.2019 - 12.04.2019. Numărul minim pentru constituirea unei grupe este de 10 preșcolari/elevi. În cazul în care în urma centralizării fişelor de înscriere se constată că nu se poate constitui grupa din cauza faptului că nu s-a întrunit numărul minim de preșcolari/elevi, părintele/reprezentantul legal va avea posibilitatea de a-i reînscrie la o grupă de acelaşi nivel care s-a format în cadrul aceleaşi unităţi de învăţământ, în limita locurilor disponibile. Scăderea numărului de preșcolari/elevi înscriși din cadrul unei grupe sub numărul minim va determina desființarea grupei și repartizarea acestora într-o altă grupă de la aceeași unitate de învățământ fără să se depășească numărul maxim. Pentru o mai bună desfăşurare a programului educaţional în unitatea dumneavoastră, vă sugerăm să recomandaţi părinţilor: activități educative/disciplinele opţionale pentru care aveţi cadre didactice necesare susţinerii orelor; numai activităţile sportive pentru care aveţi săli de sport şi dotările aferente necesare desfăşurării acestora.

Proiecte 2018
ME &YOU&EVRYONE WE KNOW
Tineri pentru tineri- Europa pentru noi
Calendarului pentru evenimentul "A week of activism":
  • Joi 11.10 - 3 Ateliere practice cu elevii claselor a 11-a si respectiv a 12-a
  • Vineri 12.10 - Consultarea opiniei cadrelor didactice printr-un chestionar legat de activitatea organizatiei "Me&You&EveryoneWeKnow"
  • Sambata 13.10 - Scrierea unui articol despre activitatea in cadrul concursului Euroscola care ulterior va aparea pe blogul revistei "Spatii"
  • Duminica 14.10 - Impartasirea testimonialelor unor persoane care s-au confruntat cu evenimente imprevizibile in mediul public
  • Luni 15.10 - Experiment social
  • Marti 16.10 -Afisarea de postere si imagini in Scoala Centrala care au ca rol instiintarea elevilor asupra diferitelor subiecte de interes
  • Miercuri 17.10 - Raportul zilelor de activism si pregatire a materialelor pentru activitatea de joi ,18 octombrie
  • Joi 18.10 - Prezentare a organizatiei "Me&You&EveryoneWeKnow" in amfiteatrul Scolii Centrale


SCOALA CENTRALA BUCURESTI


Stada Icoanei nr. 3-5 Bucuresti

0218484